Webshopunkban minden tetováló bútor megtalálható, ami egy szalon megnyitásához kellhet. Keressen minket és rendezze be a helyiséget termékeinkkel! 

Egy tetováló szalon megnyitása nem egyszerű feladat. Rengeteg munka, szükség van számtalan engedélyre a legkülönfélébb hatóságoktól és intézményektől, és persze a szalon berendezéséről is gondoskodni kell. Nyilván minden vállalkozónak az a célja, hogy mielőbb beindulhasson a cég, ezért igyekszik a lehető leggyorsabban beszerezni mindent. Webshopunk ebben segít, ugyanis nálunk minden tetováló bútor megtalálható egy helyen, amire szükség lehet. 

Milyen tetováló bútorokra lesz szükség? 

Természetesen egyéni preferencia kérdése is, hogy ki, milyen berendezéseket és eszközöket vásárol, de van néhány olyan dolog, ami feltétlenül szükséges már az elején is. 

Az egyik legfontosabb a tetőváló ágy, ami lehet fix magasságú, illetve hidraulikusan állítható. Értelemszerűen az utóbbi kényelmesebb, de persze drágább is. Bármelyik megfelelő választás lehet, némi kompromisszummal a fix magasságú verzió is remekül használható. 

A tetováló kényelmét biztosítja a munkaszék. Ezek általában mindegyike gurulós a könnyebb helyezkedés érdekében, legtöbbjük háttámla nélküli, de létezik háttámlás változat is. Magasságuk állítható, így minden helyzetben kényelmesen használhatóak. 

Hasznos kiegészítő a kartámasz, ami segít fix pozícióban tartani az éppen tetoválás alatt lévő kart. Ebből is léteznek fix, illetve állítható magasságú és dőlésszögű modellek. A tetováló bútorok köréből nem maradhatnak ki az eszközkocsik sem, amik biztosítják, hogy mindig kéznél legyenek a szükséges eszközök. 

És végül, de nem utolsó sorban, a nagyítós lámpáknak is fontos szerepe van a tetováló szalonban, hiszen nekik köszönhetően minden részlet jól láthatóvá válik, így a végeredmény is tökéletes lehet. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a tetováló bútorok iránt, tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére termékeinkből! Ha kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!