Menü
Your Cart

Tetoválóbútorok

Cikkszám: 6039
Hidraulikus kozmetikai kezelőágy.A kezelőágy magasságát hidraulikus pumpával lehet állítani a kívánt helyzetbe. Szélességének és hosszúságának köszönhetően teljes testkezelésre alkalmas.Fejpárnája kivehető, a fejpárna eltávolításával arclyuk kivágás lesz látható.A hidraulikus pumpa lábbal állít..
150,900 Ft
Nettó ár:150,900 Ft
Cikkszám: 6038
Tetoválóágy tárolódobozokkal.Stabil fémből készült porszórt váz, műbőr borítású kezelőfelület.Magassága fix, karfái egy mozdulattal kivehetőek.Állítható tappancsokkal, mely segít a talaj kiegyenlítésében.A fejpárna eltávolításával arclyukkivágás lesz található, mely alkalmassá teszi masszázságynak i..
79,900 Ft
Nettó ár:79,900 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)


Tetoválóbútorok az alkotás szolgálatában

Tetoválóbútorok

Tetoválóbútorok praktikus, strapabíró kivitelben, hogy minden adott legyen az alkotáshoz! Rendeljen webáruházunkból, rendezze be a szalont bútorainkkal!

Ha valakinek van tehetsége a rajzoláshoz, elsajátít néhány technikát és beszerzi a tetováláshoz szükséges nélkülözhetetlen eszközöket, látszólag mindene megvan, hogy sikeres legyen a szakmában. Ám nem szabad elfelejteni azt sem, hogy milyen környezetben zajlik a munka, a szalon berendezése ugyanis jelentősen befolyásolja az alkotás folyamatát és végeredményét is. A tetoválóbútorokat legalább olyan gondosan kell kiválasztani, mint a munkaeszközöket, hiszen ezekkel lehet profi szintre emelni az alkotást és gondoskodni arról, hogy a vendégek elégedetten távozzanak.

Természetes, hogy ahány művész, annyi féle igény merülhet fel a tetoválóbútorokat illetően, mégis van néhány alapvető szempont, amiket figyelembe kell venni a választásnál. Az ideális berendezések a hatékony munkát szolgálják, ennek megfelelően kialakításuk praktikus és ergonómiailag átgondolt. Fontos szempont a kényelem, hiszen precíz és szép munkát csak úgy lehet végezni, ha a művész jól érzi magát alkotás közben, és a komfortos környezet a vendégek számára is lényeges. Egy ilyen szakmában a higiénia is prioritást élvez, a tetoválóbútorok kiválasztása során tehát a könnyű tisztíthatóságot sem lehet figyelmen kívül hagyni. Az igazán színvonalas berendezések megbízhatóak és tartósak, használatukra nagy igénybevétel mellett is sokáig lehet számítani. Végül, de nem utolsó sorban jó, ha a tetoválóbútorok a megjelenést illetően is eleget tesznek az elképzeléseknek, hiszen egy stílusos szalon már első pillanatban meggyőzi az érdeklődőket.

A szalon legfontosabb berendezési elemei közé tartoznak a kezelőágyak, munkaszékek, lábtartók és kartámaszok, de nem szabad megfeledkezni az eszközkocsikról, nagyítós lámpákról sem. Nálunk mindezeket megtalálja, méghozzá kiemelkedő minőségben és változatos kínálatban, ezért mindenképpen érdemes körülnéznie webáruházunkban. Fedezze fel a tetoválóbútorok széles kínálatát, és élvezze a tökéletesen berendezett szalon előnyeit!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.