Menü
Your Cart

Blog RSS Feed

17 júl. Hogyan válasszon kezdőként masszázs ágyat?
0 13
A kezdő masszőröknek sok mindenből tapasztalatot kell szerezniük, amit csak az idő és a profi kollégák támogatása tud megadni. A vendégkör kiépítéséhez és a szakmai tekintély megszerzéséhez is szükség van arra, hogy az első lépéseket megtegye egy masszőr. A megfelelő felszerelés nélkül jobb, ha bele sem kezd a masszőrködésbe, mert a tudása vagy a m..
21 jún. Ergonómia a pedikűrős szakmában
0 121
A munkaszék nem csupán egy a pedikűr bútorok közül, hanem a szakember munkaállomásának központi eleme, melyben kulcsszerepet kap az ergonómia. A nap során a szék támasztja a testet, befolyásolva ezzel a pedikűrös kényelmét és egyúttal hatékonyságát, hosszú távon pedig az egészségét is, hisz ma már tudjuk jól, hogy az egész napos ülés rendkívüli mód..
10 máj. A minőségi kozmetikai bútorokon kívül még mitől lesz meghitt a szalon?
0 230
A minőségi kozmetikai bútorok megvásárlása mellett praktikus tippeket is kaphat a szalon kialakításához. Tájékozódjon, hozza ki a legjobbat a helyből!  A minőségi kozmetikai bútorok megvásárlása nem kérdés azok számára, akik első szalonjuk kialakítása előtt állnak. Tisztában vannak azzal, hogy a professzionális, strapabíró berendezések mennyire sok..
04 márc. Minőségi orvosi bútorok a betegek biztonságos ellátásáért
0 380
Szeretné növelni a betegek biztonságérzetét, bizalmát szolgáltatásai felé? Sokat számít az orvosi bútor is, váltson modern, professzionális darabokra! Akik orvosként dolgoznak, tisztában vannak azzal, hogy rengeteg minden múlhat a szakmai felkészültségükön, ezért igyekeznek mindig tájékozódni, naprakészek lenni. Egy nagy tudású, megbízható szakembe..
08 febr. Minőségi tetováló bútor a vendég és szakember kényelméért
0 313
A kényelmes testhelyzet nagyon fontos a tetoválás során. Biztosítsa a komfortot a munkához tetováló bútorainkkal, nézzen körbe választékunkban! A tetováló szakembereknek fontos, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kínálják vendégeiknek, hiszen ők, jobb esetben életük végéig fogják viselni az alkotásaikat. Természetes, hogy az emberek csak o..
17 jan. Így válassza ki és ápolja a tetoválóágyat
0 277
Ön tudja, hogy mik a professzionális tetoválóágyak legfontosabb ismérvei? Íme egy kis segítség a választáshoz és az élettartam növeléséhez! A szalon legfontosabb berendezéseként a tetoválóágynak olyan tulajdonságokkal kell rendelkeznie, amelyek megkönnyítik a tetoválás folyamatát és növelik a vendég elégedettségét, ugyanakkor a design és az ár kérd..
18 dec. Miből készül a fodrász bútor?
0 346
A fodrász bútorokat nem kell túl korán lecserélni, ha a karbantartásuk nem marad el. A tisztítás például fontos része a bútor gondozásának. A szolgáltató iparban gyakran azokat az anyagokat használják, amik dekoratívak, ugyanakkor praktikusak is. Strapabíró anyagokra van szükség az olyan helyeken is, mint amilyen egy fodrászat. Egy fodrászatban egé..
22 nov. Masszázsszék a vendégek kényelme érdekében
0 296
Masszázs szalont nyit? Szeretné a szolgáltatásai körét bővíteni? A masszázsszék segítségével a legnagyobb kényelmet biztosíthatja a vendégeinek.  A masszázs egy közkedvelt gyógymód, amit az egészségügyben is alkalmaznak. A kezelések segítenek az izmok ellazításában, jótékony hatással vannak a bőrre és az alatta található szövetekre. Felüdülést jele..
19 okt. Hogyan tisztítsa kíméletesen a masszázs ágyat?
0 342
A masszázs ágy helyes tisztításával nem tehet kárt a fontos munkaeszközében. Segítünk, hogy ezzel kapcsolatban sikerüljön megfelelő döntést hozni. A különböző kozmetikai, masszázs szalonokban elengedhetetlen tényező a higiénikus környezet. Nagyon sokat elárulhat a szolgáltatóról az, ha erre kiemelt figyelmet fordít. A rend és tisztaság érthető, hog..
26 szept. Pedikűr bútorok: praktikus megoldások a hatékony munkavégzésért
0 378
Szeretne kényelmesen dolgozni, jobb teljesítményt nyújtani? Válasszon praktikus pedikűr bútorokat, amelyekkel nem teher többé a munka! Egyesek azt gondolnák, hogy a pedikűrös munkakör viszonylag egyszerű, nem követel meg komoly fizikai munkát. Az igazság az, hogy igen megterhelővé, bonyolulttá tud válni abban az esetben, ha nem állnak rendelkezésre..
14 aug. Komfortos kozmetikai bútorok, amelyekkel öröm dolgozni
0 389
Szeretne minőségi szolgáltatásokat biztosítani vendégeinek? Fordítson kellő figyelmet a kényelmes kozmetikai bútorok beszerzésére, nézzen körbe nálunk! Amikor kozmetikai bútor beszerzésről van szó, egyesek inkább az esztétikai tényezőkre helyezik a hangsúlyt. Tény, hogy fontos a berendezésekkel kapcsolatban az, hogy igényesek legyenek, mert nagyban..
28 júl. Egészségügyi bútorok a betegek kényelmes kiszolgálásához
0 449
Lecseréli a rendelője berendezését? Kezelőágyra van szüksége? Cégünktől egyszerűen beszerezhet minden egészségügyi bútort.  Az egészségügyi intézményekben folyamatosan zajlik a betegellátás, így a berendezéseket biztosítani kell, és nem maradhat el szükség esetén a csere sem. A magánrendelőkben az orvosok maguk végzik a felszerelés beszerzését, pót..
Tételek: 1 - 12 / 26 (3 oldal)
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.