A fodrász bútorokat nem kell túl korán lecserélni, ha a karbantartásuk nem marad el. A tisztítás például fontos része a bútor gondozásának.

A szolgáltató iparban gyakran azokat az anyagokat használják, amik dekoratívak, ugyanakkor praktikusak is. Strapabíró anyagokra van szükség az olyan helyeken is, mint amilyen egy fodrászat.

Egy fodrászatban egész nap egymásnak adják a kilincset a vendégek. A fodrász székben mindig ül valaki, aki az új frizurája miatt érkezett az üzletbe. A vendégek és a szakember számára is vannak bútorok a fodrászatban, mindegyik ki van téve az állandó használatnak.

Műbőr kárpit és ami vele jár

A műbőrrel bevont bútorok jelentik az ideális választást, ha fodrászatot szeretne berendezni. Az igazi állatbőrre a megszólalásig hasonlít, de kevésbé macerás és még állatbarát is.

A műbőr számtalan kedvező tulajdonsága mellett olcsóbb, mint a bőr anyagok. Készülhet vízlepergető, kopásálló változatban, rengeteg színben. A műbőrt textilből és műanyagból állítják elő, ezért lehetővé válik az anyag jellemzőinek megtervezése is.

Szintetikus anyagként puhább és rugalmasabb is lehet, mint a bőr. A nedvességet nem szívja magába, plusz réteggel ellátva könnyedén tisztán tartható. A takarításhoz nem kellenek speciális ápolószerek, csupán egy rongy és némi langyos víz.

Nem árt figyelembe venni, hogy a szintetikus bőr nem lélegző anyag, vagyis rosszabbul reagál a hőmérséklet változásra. Ha nem foltot szeretne eltávolítani, csupán a port letörölni vagy a kárpitra került hajszálakat, akkor elegendő a száraz rongy is.

Előfordulhat, hogy nehezebben eltávolítható anyag cseppen a kárpitra. Hajfesték, kondicionáló vagy éppen sampon esetén előbb itassa fel, majd szappanos pamut anyaggal óvatosan dörzsölje le az anyagot.

A webáruházunkban a fodrászatokba tervezett munkaszékekből találnak a vásárlók több típusú terméket. A székek műbőr kárpit bevonatot kaptak. Igényes külső és könnyű kezelhetőség jellemzi őket.

Amennyiben kérdése merül fel a rendeléssel kapcsolatosan, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!