Masszázs szalont nyit? Szeretné a szolgáltatásai körét bővíteni? A masszázsszék segítségével a legnagyobb kényelmet biztosíthatja a vendégeinek. 

A masszázs egy közkedvelt gyógymód, amit az egészségügyben is alkalmaznak. A kezelések segítenek az izmok ellazításában, jótékony hatással vannak a bőrre és az alatta található szövetekre. Felüdülést jelent fáradtság esetén, valamint segít a mozgásszervi problémák leküzdésében is. Szerepet játszik a testi és lelki egyensúly kialakításában, megőrzésében. 

A masszőrök kellemes környezetben várják a vendégeiket, és szaktudásukkal mindent megtesznek annak érdekben, hogy a hozzájuk forduló emberek felfrissülve és gyógyultabban távozzanak. A kezelésekhez alapvetően fontos, hogy rendelkezésre álljon a masszázságy vagy a masszázsszék. Nálunk többféle változatban elérhetőek ezek a bútorok. 

Ha masszázs szalon megnyitását tervezi, vagy megújítja a régit, akkor tekintse meg a kínálatunkat, és válassza ki a legmegfelelőbb berendezést! A tőlünk beszerezhető masszázsszék kiváló minőségű termék, amit hosszú időn keresztül tud használni

A súlya könnyű, összecsukható, így a szállítása is egyszerű. Bárhova magával tudja vinni, és bővítheti a vendégkörét. Az erős szerkezet jól illeszkedik az emberek méreteihez, mivel a különböző részek igény szerint állíthatóak.

A fejtámla, a kartámla és az ülőrész abba a magasságba helyezhető, ami a legmegfelelőbb a vendég számára. Biztosítja a teljes ellazulást és a pihenést, a masszőr pedig jól hozzáfér a háthoz, a nyakhoz és a végtagokhoz. A kárpitozás növeli a kényelmet, a masszázsszék a mérete miatt pedig kevés helyet foglal. 

Nagyon jól alkalmazható tetováló stúdiókban és irodaházakbanÉrdemes otthonra is beszerezni, mivel így masszírozhatja a családtagokat. Ez a bútor megkönnyíti a kezelések elvégzését, és jó szolgálatot tesz a vendégeknek. 

Szerezze be tőlünk a masszázsszéket, okozzon örömet a vendégeknek és a családjának is! Egyéni igényei szerint választhatja ki a megfelelő típust és színt. Ha pedig kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!