Ön tudja, hogy mik a professzionális tetoválóágyak legfontosabb ismérvei? Íme egy kis segítség a választáshoz és az élettartam növeléséhez!

A szalon legfontosabb berendezéseként a tetoválóágynak olyan tulajdonságokkal kell rendelkeznie, amelyek megkönnyítik a tetoválás folyamatát és növelik a vendég elégedettségét, ugyanakkor a design és az ár kérdését sem lehet figyelmen kívül hagyni. Összeszedtük a választás legfontosabb szempontjait:

  • Állíthatóság: Legyen állítható a magasság, a dőlésszög, a háttámla és a lábtartó, hogy a vendég kényelmesen elfoglalhassa a szükséges pozíciót. Jó, ha az ágy forgatható és fixálható, hogy a művész körbejárhassa a vendéget, ezen felül a karfák legyenek lehajthatók, hogy a vendég oldalról is beülhessen a székbe, ha arra van szükség.
  • Kényelem: Legyen kényelmes, puha és párnázott, az anyaga pedig bőrbarát, hogy elkerülhető legyen az irritáció és persze egészségügyi szempontból is eleget tegyen a követelményeknek. A fejpárna legyen kivehető, és jó, ha van alatta arckivágás, hogy a vendég fekve is kényelmesen el tudjon helyezkedni.
  • Stabilitás: Fontos, hogy masszív és robusztus legyen az ágy, hogy a vendég biztonságban érezze magát. A lábai erős és tartós anyagból készüljenek, a stabilitás érdekében legyenek ellátva fékekkel vagy görgőkkel. Legyen elég nehéz ahhoz, hogy ne boruljon fel, viszont a könnyű mozgathatóság érdekében ne legyen túlságosan nehéz.
  • Design: A design befolyásolja a szalon hangulatát, és fontos, hogy összhangban legyen a többi berendezés stílusával, színvilágával, a komplett szalon arculatával. A tetoválóágy legyen modern és elegáns, már ránézésre is éppen olyan professzionális, mint amilyen a tulajdonságai alapján.
  • Ár: Az ár függ a minőségtől, a funkcióktól és a designtól is, ugyanakkor érdemes a vásárlásra befektetésként tekinteni, amely hosszú távon megtérül, hiszen a vendégek elégedettsége és a művész hatékonysága növekszik. Nem érdemes önmagában az árat nézni, a szervizelési lehetőségek és az alkatrészellátás is befolyásolja, hogy mi éri meg.

Na és mit lehet tehet annak érdekében, hogy az új berendezés hosszú időn át szolgáljon?

A rendszeres tisztítás kulcsfontosságú, viszont fontos, hogy hatékony, ámde kíméletes tisztítószerre van szükség. Ha az ágyat bőr borítja, annak ápolásához speciális készítményt kell használni, ezen felül óvni kell a fémrészeket a korróziótól. Ajánlott rendszeresen ellenőrizni a csavarokat, rugókat és görgőket, szükség esetén pedig cserélni kell az elhasználódott vagy sérült alkatrészeket.

Reméljük, mindez segített abban, hogy könnyebben menjen a választás és mindent meg tudjon tenni a hosszú élettartam érdekében. Nézzen szét nálunk, kérdéseivel pedig keressen minket bizalommal!