A tetováló ágy leginkább munkaeszköz, de ennél valamivel több is, tehát a megvásárlását megelőzően több szempontot is figyelembe kell venni.

A tetoválás nem csupán munka, egyenesen művészet, ám még az igazán tehetséges művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre és kellékekre, amelyekkel hatékonyan tudnak alkotni. Az egyik ilyen kellék a tetováló ágy, amelyen a "vászon" kényelmesen el tud helyezkedni, és akár órákon át is képes rajta fekve a művészetet szolgálni.

A tetováló ágynak tehát első sorban kényelmet kell nyújtania a vendég számára, amihez egyrészt ergonomikus kialakításra van szükség, másrészt állíthatóságra, hiszen nem minden ember ugyanakkora. Emellett szükséges az is, hogy teherbíró legyen, ami visszavezethető az előbbi követelményre, hiszen ugyanúgy el kell bírnia fél és másfél, vagy akár két mázsát is.

További elvárás, hogy a tetováló ágy tartós legyen, azaz bírja a mindennapos igénybevételt évekig. Ehhez természetesen szükség van a gondos tervezésre és kivitelezésre, illetve a minőségi anyagok felhasználására a gyártás során.

Lényeges továbbá, hogy a tetováló ágyat minden egyes használat után le kell fertőtleníteni, vagyis a felületének bírnia kell a rendszeres, akár napi több alkalommal is elvégzett tisztítást, és ellen kell állnia a vegyi anyagoknak, hiszen egy tetováló szalonban elsődleges a higiénikus tisztaság.

Ám a legfontosabb kritériumot a végére hagytuk: szükség van arra is, hogy a tetoválóművész kényelmesen végezhesse a munkáját, éppen ezért a legfontosabb a bútor kialakítása. A könnyű hozzáférhetőség alapvető ennél a munkánál, hiszen egy tetoválóművész sokszor órákon át hajol a "vászna" fölé, és eközben nem fáradhat el.

Ha tetováló ágyat szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, melyben többféle típust is találhat! Termékeink egytől egyig kiváló minőségűek, az áruk pedig kedvező, ezért érdemes nálunk vásárolnia! Rendelje meg szalonja új bútorát mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!