A kezdő masszőröknek sok mindenből tapasztalatot kell szerezniük, amit csak az idő és a profi kollégák támogatása tud megadni. A vendégkör kiépítéséhez és a szakmai tekintély megszerzéséhez is szükség van arra, hogy az első lépéseket megtegye egy masszőr. A megfelelő felszerelés nélkül jobb, ha bele sem kezd a masszőrködésbe, mert a tudása vagy a munkához szükséges tehetsége mit sem ér, ha a vendégeknek például nincs mire feküdniük.

Ágy nélkül nincs masszázs

A masszázs ágyból több modell is elérhető, de ahogyan egyéb területen, úgy itt is igaz, hogy mindig az aktuális igényeket kell alapul venni a választáshoz. A kevésbé tapasztalt szakembereknek még nem kell a legdrágább és a legmagasabb minőséget képviselő bútorba befektetniük.

Az ágy mindenekelőtt a vendégek számára legyen ideális, de az is lényeges, hogy a masszőr mennyire tudja kihasználni az ágy tulajdonságait.

  1. A masszázs ágy stabilitása elsődleges szempont. Egy nyikorgó, imbolygó, instabil ágy nemcsak, hogy nem biztonságos, de rossz befektetés is, amire előbb vagy utóbb rá kell fizetni, de ráadásul még a vendégekben is azt az elképzelést keltheti, hogy a bútor régi, kiszolgált darab.
  2. Az átlagos méretet érdemes figyelembe venni, ami hosszúságra körülbelül 2 méter, szélességre viszont keskenyebb, mint egy ágy, mert a masszőrnek hozzá kell férnie kényelmesen a vendég testéhez. Az állítható magasság szintén fontos, mert a masszőr feleslegesen megerőltetheti magát, ha túl alacsony vagy túl magas az ágy.
  3. Az ár-érték arány egy kezdő szakember számára kifejezetten fontos, mert nem biztos, hogy rendelkezik nagy anyagi tőkével, ezért minden kiadást át kell gondolnia. Ne a legalacsonyabb kategóriát válassza, de győződjön meg arról, hogy a masszázs ágy megérte az árát! Gondoljon arra, hogy a vállalkozásához választ befektetést és a bevételeit alapozza meg a jó döntéssel!

A webshopunkban a masszőrök számára is kínálunk a szakmájuk gyakorlásához nélkülözhetetlen termékeket. Vásároljon online, készüljön fel arra, hogy a vállalkozását sikerre vigye!