pedikűr bútorA szépségszalon ne csak a szépülés szigete legyen, hanem a tisztaság helyszíne is! Használjon profi pedikűr bútort, amit egyszerűen tisztán tud tartani!

A szépségszalon  olyan szolgáltatást nyújt, amit sok hölgy és úr is igénybe vesz rendszeresen. Egy szalonban manikűr, pedikűr is működik. A helyszínen napi szinten sokan fordulnak meg, emiatt pedig indokolt a higiénia fokozott fenntartása. A rendszeres tisztítás és takarítás védelmet tud nyújtani a szennyeződések ellen. Nem mindegy, hogy milyen pedikűr bútorokkal rendezi be a szalonját.

Az elsődleges szempont egy szalon berendezésének megtervezésekor a praktikum. Természetesen a szolgáltatás működtetéséhez szükséges bútorok, eszközök, berendezések hiánytalanul összeválogatva legyenek az üzletben. A szalon igényes, hangulatos legyen, mert a vendégek azért érkeznek, hogy egy kicsit magukkal törődjenek, Én időt nyerjenek a rohanó munkanapok sorában.

Az igényességhez a higiénia is szorosan hozzátartozik. Egy olyan pedikűr bútor, amit nehezen lehet tisztán tartani, nem lesz jó választás a szalonba. Habár a legtöbb pedikűr bútor fehér színben készül, ez nem jelenti azt, hogy gyorsan tönkre is megy, elkoszolódik a használata közben.

minőségi kivitelezéssel készült és tartós anyagokból gyártott pedikűr bútor műbőr borítást kap, ami ideális egy szalonban. A pedikűr szolgáltatás közben előfordulhat, hogy a bútor borítására cseppen egy kis lábáztató víz vagy lábápoló krém, olaj. Szerencsére a műbőr könnyen tisztítható. Érdemes azonnal cselekedni és meleg, mosószeres víz, valamint puha rongy segítésével felitatni, letörölni a szennyeződést. Bizonyos pedikűr bútorokhoz levehető, mosható huzat is rendelhető, ezek használata szintén ajánlott.

A kozmetikai és egészségügyi bútorokat, kiegészítőket, eszközöket forgalmazó webshopunkban a bútorokat, kellékeket is be tudja szerezni pedikűr szolgáltatás elindításához. Nem kell egy másik üzletben keresgélnie, mert nálunk minden termék egy helyen megtalálható, amire egy kozmetikában csak szükség van.