Menü
Your Cart

Spirularin körömszérum 10 ml

Spirularin körömszérum 10 ml
Spirularin körömszérum 10 ml

Amíg megfelelő nedvesség raktározódik körmeinkben és az azt körülvevő bőrfelszín alatt, körmeink szépek, egészségesek és sima felületűek maradnak.

Ez a nedvesség segíti immunrendszerünk védekező mechanizmusát, hogy az szembe tudjon szállni olyan mikroorganizmusokkkal szemben, mint a baktériumok, gombák és vírusok.

A bőrnek ez a természetes védekező képessége gyengül diabétesz esetében, különböző sérülések hatására vagy a kor előrehaladtával.

A köröm kiszárad, érzékennyé válik a különböző fertőzésekre.

A Spirularin® körömszérum kiváló minőségű hidratáló – és tápláló összetevőket tartalmaz, mint például a nagylevelű csodamogyoró, a növényi eredetű betain, a jojobaolaj és az édesgyökér.

Ezenkívül a mikroalgák szabadalmaztatott aktív kivonata, a Spiralin® természetes mikrobiális védelmet biztosít.

Ennek eredményeként a körömszérum mindkét gyenge ponton kompenzálja a bőrgát hiányát.

A sérült körmök megkapják a szükséges nedvességet, védettekké válnak és képesek regenerálódni.

A Spirularin® körömszérum… természetesen működik!

A Spirularin® sorozat tagjaként a Spirularin® körömszérum megkapta az Esztétikai Bőrgyógyászati Szaklap „év terméke 2013” díját.

Használata ajánlott:

  • Gombával, baktériummal fertőzött körmök esetén, sérült körmök regenerálására, körmök visszatapadásának elősegítésére.
  • Fertőzés esetén az (első hónapban, a kezelés első szakaszában a Spirularin Körömspray után) alkalmazva a leghatékonyabb.

Használata: Naponta kétszer (napközben és este) egyenletesen oszlasson el egy kis csepp szérumot körmeire, majd alaposan masszírozzon be, amíg az teljesen fel nem szívódik. Ne kenjen rá semmilyen zsíros állagú krémet. A Spirularin® Gel vagy a Spirularin® Habkrém kombinációját javasoljuk.
Tárolása: 30 °C alatt.

Kerülje a szembe jutást!
A terméket 3 éves kortól gyermekek is használhatják!
A termék cukorbetegek is használhatják!

Összetevők: víz, denaturált szesz¬*, nagylevelű csodamogyoró-levél kivonat*, jojoba mag olaj*, kókuszolaj*, SPIRALIN® (spirulina alga kivonat), édesgyökér kivonat*, betain, nátrium – laktát, cetearil alkohol, rozmaring olaj, koko-glükozid, ír moszat, levulinsav, glükóz, nátrium – sztearoil – glutamát, gliceril – kaprilát, fitinsav, nátrium – levulinát, ánizssav, glicerin, kálium – hidroxid, limonén, linalol, ezüst – szulfát
* minősített biogazdálkodásból származik

4,590 Ft
Nettó ár: 4,590 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 11523
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.