Menü
Your Cart

Pedi Planet Hemo Stop Liquid 20ml (vérzéscsillapító)

Pedi Planet Hemo Stop Liquid 20ml (vérzéscsillapító)
Pedi Planet Hemo Stop Liquid 20ml (vérzéscsillapító)

Körömsáncvédő oldat, amit a benőtt körmök kiemelése után használhatsz. Az oldatban lévő 3% os hidrogén peroxid kipezsegteti az elhalt szövet maradványokat, és így egyben fertőtleníti a körömsáncot. Az oldatban lévő timsó a körömsáncban esetlegesen előforduló csekély hajszál eres vérzést csillapítja. Jódmentes készítmény.

Használati utasítás: Benőtt köröm rész kiemelés után, cseppents a körömsáncba 2-3 csepp oldatot. Várd meg a pezsgést, szükség esetén a körömsánc kitisztítása után, ismételd meg a folyamatot. Ezután alkalmazd a körömsánc és köröm környékének további kezelését. Az oldat használatra kész tovább hígítania nem kell. Professzionális felhasználásra. Csak külsőleg alkalmazható.

Figyelmeztetés: Kerülje a készítmény szembe, és nyálkahártyára kerülését. Ha szembe kerül, bő langyos vízzel azonnal mossa ki. Véletlen lenyelés esetén, a szájat bő langyos vízzel öblítse ki. Az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén, a készítményt ne használja! Gyermekektől elzárva tartandó!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Összetevők/Ingredients (INCI): Aqua, Hydrogen Peroxide, Potassium Alum, Calcium Chloride, Gelatin, Citric acid, Sodium citrate

2,990 Ft
Nettó ár: 2,990 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 6075
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.