Menü
Your Cart

Pure mosószóda 1kg

Pure mosószóda 1kg
Pure mosószóda 1kg

A Pure mosószóda ideális mindazoknak, akik a ruhamosások következtében a textíliákon megtapadó mesterséges tisztítószerek irritációjától szenvednek.

Könnyen, nyomtalanul öblíthető, így a mosószerekkel ellentétben, sem a ruhák, sem bőrünk nem szívja magába a vegyszereket.

Allergén-mentes
Állatkísérlet-mentes
Tartósítószer-mentes

Felhasználási terület:

Mosás Mosódióval történő mosásnál a mosószer adagolóba tegyél kb. 3 evőkanálnyi mosószódát. Hagyományos mosóporának 1/3 – 1/2 részét helyettesítheti a sziksóval. Nem veszi ki a textíliák színét. Ajánlott hőfok: 40-től és 60 Celsius fok.

Felmosás Felmosóvízbe is teheted, vagy nagyobb felületeket is moshatsz az oldattal. Keverési arány: 5 l vízhez 2 evőkanál mosószódaát használj.

Áztatás Az erősen szennyezett, foltos, olajos ruhák áztatásához tegyél 5 l langyos vízbe kb. 2 evőkanálnyi mosószódát. Ügyelj a textília színtartósságára!

Mosogatás 5 liter forró vízben feloldott egy evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsiradékot, az égett foltokat. Az üvegedényeket a mosószódás tisztítás után ecetes vízzel öblítsd át, különben foltosan száradnak. Alumínium edényeket ne moss vele!

Általános tisztítás 1 liter meleg vízben oldott 1 evőkanál mosószóda a legszívósabb tűzhelyeket, a legzsírosabb csempét, linóleumot is tisztává varázsolja. A piszkos keféket, konyharuhákat, rongyokat meleg, mosószódás szappanos vízben tisztíthatod, szagtalaníthatod.

A termék nem tartalmaz allergén anyagot.

1,390 Ft
Nettó ár: 1,390 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 865559
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.