Menü
Your Cart

Érzéki, Kényeztető Fürdősó és Lábáztató Só - Kókusz 330g

Érzéki, Kényeztető Fürdősó és Lábáztató Só - Kókusz 330g
Érzéki, Kényeztető Fürdősó és Lábáztató Só - Kókusz 330g

A SÓFÜRDŐ JÓTÉKONY HATÁSAI

  • Jó hatással van a bőrre, hidratálja a bőrt: A sós vizes fürdőben sok olyan tápanyag és ásványi anyag található, amely megfiatalítja a bőrt. Olyan ásványi anyagokat tartalmaz ugyanis, mint a magnézium, kalcium, bróm, nátrium és kálium, amelyek a bőr pórusain keresztül szívódnak fel. Ezek nem csak megtisztítják a bőr felszínét, de egészségessé és ragyogóvá is teszik.
  • Segíti a méregtelenítést: A sós fürdő segíti a bőr méregtelenítését és a salaktalanítást. A meleg víztől megnyílnak a pórusok, így az ásványi anyagok mélyebben a bőrbe tudnak hatolni és mélyebben tisztítják a bőr. A sós fürdő megszabadít a méreganyagoktól és baktériumoktól, amelyek a nap folyamán a bőrön keresztül szívódtak fel, így a bőr fiatalos kinézetű marad.
  • Magnézium forrás: A sós fürdőben magnézium található, amely visszatartja a bőrben a vizet. Ezzel hidratálja a bőrt és feltölti a magnézium szintet.
  • Fiatalosabb kinézet: A sós fürdő rendszeres használatával csökkenthető a ráncok megjelenése, mivel a fürdőtől a bőr puha és rugalmas lesz. A sós fürdő ugyanis jó hatással van a bőrre és kiegyensúlyozza a bőr hidratáltságát.
  • Mentális egészség: A sós fürdő azonban nem csak a fizikális, hanem a mentális egészségre is pozitív hatással van. Egy sós fürdő után az ember nyugodtabbnak, boldogabbnak és ellazultabbnak érzi magát. A fürdő kiválóan enyhíti a stressz.
  • Jó hatással van az izmokra, segíti a Izomfájdalom és görcsök oldását: A sós fürdő enyhíti az izomfájdalmat és az izmok merevségét, valamint semlegesíti a lábszagot. Jól kezelhetőek vele az izomfájdalmak és –görcsök, melyek sportolási sérülés miatt alakulnak ki. A sós vizes fürdő megakadályozza a görcsök újbóli kialakulását, kiváló feszültségoldó hatással is bír a szervezetre.
  • Tisztít és fertőtlenít: Természetes antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a tengeri só kiválóan alkalmazható bőrtisztítóként, kíméletes megoldást kínál a zsíros bőr és a pattanások kezelésére.

HOGYAN HASZNÁLD

Tegyen a vízbe igény szerint néhány kanál fürdősót, hagyja feloldódni, majd áztassa benne lábát, testét.

Az optimális fürdési idő 10 és 20 perc között van, az optimális sófürdő 36-38°C hőmérsékletű.

Ha végeztünk, öblítsük ki a kádat forró vízzel és ügyeljünk arra, hogy a fürdősó ne érintkezzen érzékeny felületű tárgyakkal, mert könnyen összekarcolhatja őket.

1,290 Ft
Nettó ár: 1,290 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 45784
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.