Menü
Your Cart

Pedi Planet Callus Softener Spray 250ml (bőrkeményedés puhító)

Pedi Planet Callus Softener Spray 250ml (bőrkeményedés puhító)
Pedi Planet Callus Softener Spray 250ml (bőrkeményedés puhító)

Magas urea (20%) tartalmú bőrkeményedés puhító folyadék - Használata során a megpuhult bőrkeményedés sarokreszelővel, vagy pedikűrös szerszámmal könnyedén eltávolítható lesz. A bőrkeményedés puhító folyadék bőrbarát összetétele miatt, használható diabéteszes lábak kezelésére is. Sebes, fekélyes lábak kezelésekor a bőrkeményedés puhító spray használata nem ajánlott.

Professzionális használat: Lábáztatás után, a bőrkeményedés felületére permetezzen a bőrkeményedés puhító folyadékból, hagyja hatni 2-3 percig, majd pedikűrös szerszámmal távolítsa el a megpuhult bőrkeményedést. Amennyiben a bőrkeményedés eltávolítás közben kiszáradna, akkor a bőrkeményedés puhító folyadékot ismételten permetezze a bőrkeményedéses felületre. Bőrkeményedés puhító folyadékot nem szükséges lemosni a bőrfelületéről használat után.

Otthoni használat: Permetezze fel a puhító folyadékot a bőrkeményedés felületére, tekerje fóliába, majd 5-10 perc után sarokreszelővel távolítsa el a megpuhult bőrkeményedést.

Figyelmeztetések: Csak külsőleg használja! Az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén, a készítményt ne használja! Csecsemők és kisgyermekek számára nem alkalmas! Ne kerüljön a szembe és nyálkahártyára!

Adagolás: permetezzen 2-3 adagnyi mennyiséget a bőrkeményedés felületére! Adagolás, és a hatóidő a bőr függvényében változhat!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó!

Összetevők / Ingredients: Aqua, Urea, Glycerin, Acidum lacticum, Phenoxyethanol, Citrus paradisi (Grapefruit)Seed Extract, Ascorbic Acid

3,290 Ft
Nettó ár: 3,290 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 69743
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.