Menü
Your Cart

Szilikon tehermentesítő szövet gél vágható lábujj védő cső 10cm M méret

Szilikon tehermentesítő szövet gél vágható lábujj védő cső 10cm M méret
Szilikon tehermentesítő szövet gél vágható lábujj védő cső 10cm M méret

Méretre vágható, testszínű, pamut gyűrű, puha géllel bélelve. Használata megakadályozza, csökkenti a dörzsölés okozta fájdalmat, megnyugtatja az irritált bőrfelületet.

Segít bőrkeményedés, tyúkszem, víz-és vérhólyag, kalapácsujj, illetve tyúkszem okozta fájdalmak enyhítésére, megelőzésére is tökéletes.
A csomagban 1 db 10 cm hosszú pamut/gél cső található. Méret:M  Beslő átmérő: 1,5cm
A bőr barát, puha, szilikon géllel bélelt méretre vágható cső tehermentesítő védi az ujjbegyet, a lábujj körmét, szükség szerint az egész lábujjat.

Megakadályozza az ujj- és körömsérüléseket. A szilikon lábujjvédő sapka a lábujj közötti tyúkszemek, körömágy, vagy ujjbegy problémák esetén biztosít védelmet.

A bőr barát, puha, szilikon vágható tehermentesítő további előnye, hogy minden cipőbe kényelmesen elfér, nem dörzsöli a láb bőrét, a cipőt nem deformálja el, egyedi méretre és formára is vágható.

A puha textil és a rugalmas gél, anyagszakító szilárdsága miatt hosszú használatra alkalmas, rugalmassága miatt használat során felveszi a tehermentesítést igénylő terület formáját, viszont használat után megőrzi eredeti alakját.

Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki.

Használat után langyos vízzel kell leöblíteni, törlés nélkül kell hagyni, megszáradni, száradás után ismét használható.

1,190 Ft
Nettó ár: 1,190 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 42231
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.