Menü
Your Cart

Szilikon tehermentesítő harántboltozat párna

Szilikon tehermentesítő harántboltozat párna
Szilikon tehermentesítő harántboltozat párna

A bőr barát, puha, szilikon párna kipárnázza a talp felületét. Kíméli a láb ízületeit a rájuk nehezedő nyomástól, enyhíti a talp kellemetlen, égő fájdalmát.

Csökkenti a harántboltozat süllyedése miatt kialakuló bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulását.

Magas sarkú cipőben kényelmes, fájdalom mentes járást biztosít. Mérete és formája univerzális.

A láb, különböző ortopédiai elváltozásai kellemetlen, fájdalmas tüneteket okoznak.

Az egyik gyakori ortopédiai elváltozás a haránt boltozat süllyedés.

A puha szilikon harántboltozat párna használata enyhíti a talpon kialakult fájdalmát. Alkalmas akár hosszútávon is egész napos viselésre.

A párna takarását a fájó területre kell fordítani. A szilikon tehermentesítő további előnye, hogy minden cipőbe kényelmesen elfér, nem dörzsöli a láb bőrét, a cipőt nem deformálja el, egyedi méretre és formára is vágható.

Rögzítése a megfelelő ujjra történő felhelyezéssel történik. A szilikon anyagszakító szilárdsága miatt hosszú használatra alkalmas, rugalmassága miatt használat során felveszi a tehermentesítést igénylő terület formáját, viszont használat után megőrzi eredeti alakját.

Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Használat után langyos vízzel kell leöblíteni, törlés nélkül kell hagyni, megszáradni, száradás után ismét használható.

A lábfej elülső részén kialakult boltozat süllyedés következtében járáskor a lábközépcsontok nagyon közel kerülnek a talajhoz, ez pedig nagy nyomást, terhelést okoz. A talp ezen részén bőrkeményedés és tyúkszemek alakulnak ki, melyek még jobban fokozzák a fájdalmat. A szilikon harántboltozat párna a boltozat süllyedés nem szünteti meg, de a fájdalmat igen. Egész napos használata biztosítja a láb komfort érzetét.

1 db/csomag.

1,190 Ft
Nettó ár: 1,190 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 4224
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.