Menü
Your Cart

Pure folttisztító só 1kg

Pure folttisztító só 1kg
Pure folttisztító só 1kg

A Pure folttisztító só tisztít, fehérít és szagtalanít. Természetes módon távolítja el a legmakacsabb foltokat is. Színes ruhákhoz is bátran használhatod ugyanis mosáskor megóvja azok színét.

A folttisztító só hatékonysága onnan ered, hogy alkalmazásakor hidrogén-peroxidból aktív oxigén szabadul fel: így fehérít és fertőtlenít egy lépésben, környezetbarát módon. Már 30-40 fokon a környezetet kímélő aktív oxigén szabadul fel, mely az erős foltokat is megszünteti ( tea, vörösbor, vér, fű, gyümölcsfoltok). A folt színanyagait oxidálja, ezáltal színtelenné teszi, a foltot képező anyagokat pedig vízoldhatóvá téve távolítja el a mosás folyamán. Kiválóan alkalmas fehér, színes ruhák tisztításához. A színeket nem fakítja.

Allergén-mentes
Állatkísérlet-mentes
Tartósítószer-mentes

A szennyeződés mértékétől függően 2-3 evőkanál szükséges egy adag mosáshoz. Tehetjük közvetlenül a mosógép megfelelő rekeszébe, vagy a ruhák közé. Ha erősebb szennyezettségű foltokat szeretnénk eltávolítani, áztassuk a ruhát néhány órán át (vagy egy egész éjszaka) folttisztító sós oldatban. Biológiailag lebomlik, nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot.

Használati utasítás:
Mosódióval történő mosásnál a mosószer adagolóba tegyél kb. 2 evőkanálnyi port
A fehérítő por 40 foktól hatékony, így 40 fokos, vagy melegebb mosásokkor használd
A folt előkezelése: vízzel pépesíts egy kiskanálnyi port, tegyed rá a foltra, szükség szerint dörzsöld be, majd 1-2 óra után mosd ki a szokásos módon
Áztatáshoz tegyél 5 liter langyos vízbe 1-2 evőkanálnyi fehérítőt

A termék nem tartalmaz allergén anyagot.

2,590 Ft
Nettó ár: 2,590 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 865511
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.