Menü
Your Cart

Pure folttisztító só 0.5kg

Pure folttisztító só 0.5kg
Pure folttisztító só 0.5kg

Tisztít, fehérít és szagtalanít.

Színes ruhákhoz is használhatod egész nyugodtan. Hatékonysága onnan ered, hogy a hidrogén-peroxidból aktív oxigén szabadul fel: így fehérít és fertőtlenít egy lépésben, környezetbarát módon. Már 30-40 fokon a környezetet kímélő aktív oxigén szabadul fel, mely az erős foltokat is megszünteti (tea, vörösbor, vér, fű, gyümölcsfoltok). A folt színanyagait oxidálja, ezáltal színtelenné teszi, a foltot képező anyagokat pedig vízoldhatóvá téve távolítja el a mosás folyamán. Kiválóan alkalmas fehér, színes ruhák tisztításához. A színeket nem fakítja.

Allergén-mentes
Állatkísérlet-mentes
Tartósítószer-mentes

A szennyeződés mértékétől függően 2-3 evőkanál szükséges egy adag mosáshoz. Tehetjük közvetlenül a mosógép megfelelő rekeszébe, vagy a ruhák közé. Ha erősebb szennyezettségű foltokat szeretnénk eltávolítani, áztassuk a ruhát néhány órán át (vagy egy egész éjszaka) folttisztító sós oldatban. Biológiailag lebomlik, nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot.

Használati utasítás:
Mosódióval történő mosásnál a mosószer adagolóba tegyél kb. 2 evőkanálnyi port
A fehérítő por 40 foktól hatékony, így 40 fokos, vagy melegebb mosásokor használd
A folt előkezelése: vízzel pépesíts egy kiskanálnyi port, tedd rá a foltra, szükség szerint dörzsöld be, majd 1-2 óra után mosd ki a szokásos módon
Áztatáshoz tegyél 5 liter langyos vízbe 1-2 evőkanálnyi fehérítőt

A termék nem tartalmaz allergén anyagot.

1,490 Ft
Nettó ár: 1,490 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 865528
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.