Munkaruházat

Listázás:
Rendezés:

Csipke ujjú köpeny

Női köpeny, elől gombos, ujjain és zsebein csipke dészítéssel, gallér nélkül.60 fokon mosható bármel..

6 730 Ft

Egyenes vonalú bebújós női munkaköpeny

Egyenes vonalú bebújós női munkaköpeny.60 fokon mosható bármelyik anyagból.Színválaszték:Klasszikus ..

6 730 Ft

Egyenes vonalú, bebújós, díszitett köpeny fehér alapon VÁLASZTHATÓ SZÍNŰ DÍSZITÉSSEL

Egyenes vonlú, bebújós női köpeny. (A szoknyarész nem tartozik a termékhez!)Fehér alapon választható..

6 730 Ft

Japán fazonú köpeny

Női karcsúsított japán fazonú köpeny.60 fokon mosható bármelyik anyagból.Színválaszték:Klasszikus mu..

7 620 Ft

Karcsúsított húzózáras köpeny

Karcsúsított húzózáras munkaköpeny.60 fokon mosható bármelyik anyagból.Színválaszték:Klasszikus munk..

6 730 Ft

Rejtett gombolású köpeny

Női köpeny, karcsúsított, rejtett gombolással.60 fokon mosható bármelyik színben.Színválaszték:Klass..

6 730 Ft

Ujjatlan "V" nyakú köpeny

Női köpeny, ujjatlan, V nyakú kivágással, karcsúsított fazonban.60 fokon mosható bármelyik anyagból...

6 730 Ft

Munkaruházatra lenne szüksége?

Munkaruházat

Munkaruházatra nem csak az iparban dolgozóknak van szükségük, hiszen a szolgáltatói szektorban is vannak olyan munkakörök, ahol ha nem is egyenruha, de a feladatok kényelmes elvégzéséhez kialakított köpeny szükséges. Ilyen munkakör például a kozmetikusé, a fodrászé, vagy épp egy orvosi asszisztensé, de természetesen számos más munkahelyen is elképzelhetőek a hasonló munkaruhák.

munkaruházat szerepe kettős: egyrészt védelmet nyújt, másrészt pedig kényelmet is biztosít munkavégzés közben. Ha a védelemről esik szó, sokan megint csak az iparra asszociálnak, holott minden munkakörnek megvannak a maga veszélyei, és nem csak ezekkel kell törődni, hanem a szennyeződésekkel is. Egy munkaruha ebből következően nem elegendő egy személynek, sőt, egy komplett garnitúrával kell rendelkeznie, különösen az olyan munkakörökben, ahol fontos a higiénia: az orvosi rendelőkben, az élelmiszerekkel foglalkozó üzemekben és üzletekben, és még hosszasan sorolhatnánk.

A kényelem szintén elengedhetetlen egy munkaruha kapcsán, hiszen a dolgozónak egész napokat kell ezen öltözékben eltöltenie, és a munkaruházat nem szoríthatja sehol, nem dörzsölheti ki a bőrét, szellősnek és levegősnek kell lennie. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor már csak egyetlen kérdés van hátra: az esztétika.

munkaruházatról senkinek sem jutna eszébe, hogy csinos, pedig bőven akad ellenpélda. Persze a forma kötött, ám ennek ellenére lehet találni olyan munkaruhákat, ami ugyan teljesíti a vele szemben támasztott elvárásokat, ám emellett egy extrával is rendelkezik: kifejezetten kellemes látványt nyújt.

Amennyiben a fenti feltételeknek maradéktalanul megfelelő munkaruházatot keres, tekintse meg választékunkat! Kínálatunkban köpenyeket találhat, melyek többféle kialakításban vásárolhatóak meg, így például ujjatlan, japán fazonú, vagy akár bebújós változatban is. Válasszon munkakörének megfelelő munkaruházatot, rendelje meg csupán néhány kattintással, és érezze magát kényelmesen és biztonságban minden munkanapon!

Ha felkeltettük az érdeklődését munkaruháink iránt, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Facebook
Youtube
Blogger
Telefon: +36 30 360 1769
E-mail: metalbutor@gmail.com