Munkaruházat

Listázás:
Rendezés:

Bőr klumpa

Bőr talpbélés és belső rész.Szín: fehér.Több méretben!..

8 490 Ft

Csipke ujjú köpeny

Női köpeny, elől gombos, ujjain és zsebein csipke dészítéssel, gallér nélkül.60 fokon mosható bármel..

8 250 Ft

Egyenes vonalú bebújós női munkaköpeny M MÉRET VILÁGOSKÉK -16%

Egyenes vonalú bebújós női munkaköpeny M MÉRET VILÁGOSKÉK

Egyenes vonalú bebújós női munkaköpeny.60 fokon mosható bármelyik anyagból.Méret:M (40-42, csípő 104..

7 110 Ft 5 990 Ft

Japán fazonú köpeny

Női karcsúsított japán fazonú köpeny.60 fokon mosható bármelyik anyagból.Színválaszték:Klasszikus mu..

9 550 Ft

Komfort Prémium Kategóriás Klumpa

Komfort prémium kategóriás klumpa.Valódi bőr belsőrésszel.Szín: fehér.Több méretben!..

12 999 Ft

Női nadrág farmer fazon FEHÉR

Összetétel: Alapjaiban pamut összetételű, 3% elsztánt tartalmazó sávoly szövésű alapanyag. Kism..

9 990 Ft

Rejtett gombolású köpeny

Női köpeny, karcsúsított, rejtett gombolással.60 fokon mosható bármelyik színben.Színválaszték:Klass..

7 110 Ft

Ujjatlan "V" nyakú köpeny

Női köpeny, ujjatlan, V nyakú kivágással, karcsúsított fazonban.60 fokon mosható bármelyik anyagból...

7 850 Ft

Munkaruházat: vásároljon kényelmes darabokat!

Munkaruházat

Munkaruházat minőségi kivitelben, online rendeléssel, gyors kiszállítás, válasszon kényelmes darabokat a munkavégzéshez!

Munkaruházattal kapcsolatban manapság sokféle termékkel találkozhatnak a vásárlók az üzletekben. Kiválasztáskor nagyon fontos, hogy azok a termékek kerüljenek előtérbe, amik nem csupán esztétikusak, hanem kényelmesek is. Kellemes anyagú, komfortos kialakítású ruhában a szakembereket semmi sem gátolja abban, hogy munkájukban a maximumot nyújtsák. Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat biztosítani a vendégek számára, és kényelmes munkaruházatot vásárolna, ismerkedjen meg webáruházunk termékkínálatával!

Cégünk tisztában van a munkaruházat kényelmének fontosságával, ezért folyamatosan igyekszünk olyan termékeket biztosítani a különböző területekre, amik ebből a szempontból sem okozhatnak csalódást. A ruháknál a szabás, anyagválasztás előtérbe kerülnek, a végeredmény pedig minden szempontból hibátlan. A megvásárolt termékek hosszú éveken át kiszolgálják a szakembereket. Nagyon egyszerű rendben tartani őket, így a megjelenése mindig igényes és kifogástalan lehet.

A kiválasztott termékeket könnyedén megrendelheti a webáruházból. Nálunk nincs sorban állás, és a nyitvatartáshoz sem kell alkalmazkodnia, hiszen bármikor elérhető a választék. Ha minket választ, a munkaruházat beszerzését nagy mértékben megkönnyítheti, hiszen sehova sem kell mennie ahhoz, hogy kényelmes és minőségi termékhez jusson hozzá. Rengeteg időt, energiát spórolunk meg vevőinknek, webshopunkból a sűrű munkanapokon is egyszerűen vásárolhat.

Alapozza meg a zökkenőmentes hétköznapokat, válasszon komfortos munkaruházatot, és hozza ki magából a legjobbat! A minőség mellett a kedvező árakról sem feledkezünk meg, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. A ruhákon kívül munkaeszközöket is vásárolhat tőlünk. A megrendelt termékeket rövid határidővel szállítjuk ki. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.Munkaruházatra lenne szüksége?

Munkaruházat

Munkaruházatra nem csak az iparban dolgozóknak van szükségük, hiszen a szolgáltatói szektorban is vannak olyan munkakörök, ahol ha nem is egyenruha, de a feladatok kényelmes elvégzéséhez kialakított köpeny szükséges. Ilyen munkakör például a kozmetikusé, a fodrászé, vagy épp egy orvosi asszisztensé, de természetesen számos más munkahelyen is elképzelhetőek a hasonló munkaruhák.

munkaruházat szerepe kettős: egyrészt védelmet nyújt, másrészt pedig kényelmet is biztosít munkavégzés közben. Ha a védelemről esik szó, sokan megint csak az iparra asszociálnak, holott minden munkakörnek megvannak a maga veszélyei, és nem csak ezekkel kell törődni, hanem a szennyeződésekkel is. Egy munkaruha ebből következően nem elegendő egy személynek, sőt, egy komplett garnitúrával kell rendelkeznie, különösen az olyan munkakörökben, ahol fontos a higiénia: az orvosi rendelőkben, az élelmiszerekkel foglalkozó üzemekben és üzletekben, és még hosszasan sorolhatnánk.

A kényelem szintén elengedhetetlen egy munkaruha kapcsán, hiszen a dolgozónak egész napokat kell ezen öltözékben eltöltenie, és a munkaruházat nem szoríthatja sehol, nem dörzsölheti ki a bőrét, szellősnek és levegősnek kell lennie. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor már csak egyetlen kérdés van hátra: az esztétika.

munkaruházatról senkinek sem jutna eszébe, hogy csinos, pedig bőven akad ellenpélda. Persze a forma kötött, ám ennek ellenére lehet találni olyan munkaruhákat, ami ugyan teljesíti a vele szemben támasztott elvárásokat, ám emellett egy extrával is rendelkezik: kifejezetten kellemes látványt nyújt.

Amennyiben a fenti feltételeknek maradéktalanul megfelelő munkaruházatot keres, tekintse meg választékunkat! Kínálatunkban köpenyeket találhat, melyek többféle kialakításban vásárolhatóak meg, így például ujjatlan, japán fazonú, vagy akár bebújós változatban is. Válasszon munkakörének megfelelő munkaruházatot, rendelje meg csupán néhány kattintással, és érezze magát kényelmesen és biztonságban minden munkanapon!

Ha felkeltettük az érdeklődését munkaruháink iránt, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Facebook
Youtube
Blogger
Telefon: +36 30 360 1769
E-mail: metalbutor@gmail.com