Forgó ülőkék, térdeplőszékek

Forgó ülőkék, térdeplőszékek
Listázás:
Rendezés:

Antigon munkaszék gázrugóval FEHÉR KORLÁTOZOTT KÉSZLET!

Műbőr borítású munkaszék háttámlával.Magassága gázrugóval állítható.Háttámlája fix, nem állítható.Mű..

49 900 Ft

Ergonómikus kialakítású forgószék lábtartóval

Forgó ülőke háttámlával.Háttámlája és ülőfelülete ergonómikus kialakítású a kényelmes munkavégzés ér..

65 790 Ft

Filemon munkaszék gázrugóval FEHÉR Nincs készleten

Filemon munkaszék gázrugóval FEHÉR

Műbőr borítású munkaszék háttámlával.Magassága gázrugóval állítható.Háttámlája fix, nem állítható.Mű..

47 900 Ft

Forgó ülőke állítható háttámlával

Kényelmes, stabil forgó ülőke.Felülete krómozott acálváz, műbőr borítás.Háttámlájának magassága és t..

32 999 Ft

Forgó ülőke állítható magassággal

A szék magasságát gázlift segítségével lehet állítani.Felülete krómozott váz, műbőr borítású háttáml..

48 250 Ft

Forgó ülőke gázrugós gurulós

Kényelmes, stabil munkaszék.Krómozott talp, műbőr borítású ülőfelület, gumírozott kerekek.Magassága ..

30 490 Ft

Forgó ülőke háttámlával ergonómikus kialakítással

Forgó ülőke háttámlával.Magassága gázrugó segítségével állítható.Műbőr kárpit, műanyag görgők, krómo..

46 990 Ft

Forgó ülőke háttámlával ergonómikus kialakítással fekete

Forgó ülőke háttámlával.Magassága gázrugó segítségével állítható.Műbőr kárpit, műanyag görgők, krómo..

46 990 Ft

Forgó ülőke háttámlával FEKETE

Kényelmes, háttámlás forgószék.Műbőr bevonattal.Mgasságát gázlift segítségével lehet állítani.Háttám..

38 100 Ft

Forgó ülőke háttámlával gázrugóval

Kényelmes, stabil háttámlás munkaszék.Kiválóan alkalmas kozmetikákba, masszázsszalonokba.Talpcsillag..

34 290 Ft

Forgó ülőke háttámlával nyerges üléssel

Gurulós, háttámlás nyeregszék.Felülete krómozott acélváz, műbőr kárpitozás.Nyereg kialakítású ülőrés..

56 999 Ft

Forgó ülőke műanyag talppal

Felülete műbőr kárpitozás, műanyag talp, műanyag görgők.Magassága gázrugó segítségével állítható a k..

17 790 Ft

Forgó ülőke nyereg üléssel FEKETE

Munkaszék fekete színű nyerges üléssel.Speciális kialakításának köszönhetőek egyenes ülésre késztet,..

24 150 Ft

Forgó ülőke, fehér színben

Forgó ülőke gázrugóval állítható magassággal.Műbőr borítású ülőfelület.Fém, krómozott talp, műanyag ..

22 590 Ft

Forgószék állítható háttámlával nyerges üléssel

Kényelmes, exkluzív forgószék nyereg alakú üléssel.Háttámlájának a dőlésszöge és magassága is állíth..

51 400 Ft

Forgó ülőkék, térdeplőszékek széles kínálatával várjuk vevőinket! 

Nagyon sok kozmetikusnak van szüksége forgó ülőkékre, térdeplőszékekre a munkavégzéshez, azonban a beszerzéssel kapcsolatban többen is akadályokba ütköznek. Sajnos a környezetükben nincs olyan kereskedés, ahol meg tudnák vásárolni munkaeszközeiket, ha pedig mégis találnak ülőalkalmatosságot, annak a minőségével nem igazán elégedettek. Egyesek ezért kénytelenek más megoldással kompromisszumot kötni, ami nem biztos, hogy a kezelések minőségét pozitív irányba fogja befolyásolni. Amennyiben Ön nem szeretne olyan opcióra kényszerülni, ami hátráltatná a munkavégzését, ismerkedjen meg kínálatunkkal!

Nálunk többféle forgó ülőkét, térdeplőszéket is talál, amikkel garantáljuk, hogy elégedett lesz. Ezek a termékek a kor követelményeinek százszázalékban megfelelnek és gondoskodnak a kényelmes munkavégzésről. Ezáltal nem jelent kihívást valóban színvonalas szolgáltatásokat biztosítani a vendégeinek. Mivel a legjobbat hozhatja ki a munkájából, a forgó ülőkék, térdeplőszékek egyúttal vállalkozása sikerében is fontos szerepet fognak betölteni. Strapabíró, masszív szerkezetűek, kiváló teherbírással rendelkeznek, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a legváratlanabb pillanatokban adnák meg magukat. Hosszú éveken át segítik majd a munkáját, emiatt megvásárlásukra befektetésként is tekinthet. Felhasználásukkal igényes környezetet alakíthat ki a szalonban. Ha felújítás után lenne szüksége új berendezésre, semmiképp se feledkezzen meg a forgó ülőkékről, térdeplőszékekről! Velünk rengeteg időt és energiát megspórolhat, hiszen akár otthonról is intézheti az ülőalkalmatosságok beszerzését. Ráadásul velünk nincs szüksége a továbbiakban arra, hogy olyan kereskedések után kutasson, ahonnan megvásárolhatná a bútorokat.

Ismerkedjen meg a forgó ülőkék, térdeplőszékek választékával, és rendelje meg azokat a termékeket, amik megfelelnek az igényeinek! A berendezések kedvező áron elérhetők kínálatunkban. Ha kérdései lennének a kiválasztott forgó ülőkével, térdeplőszékkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Tőlünk kedvező áron szerezheti be a kozmetikai bútorokat szalonjába!

Egy új vállalkozás indítása nagy kiadással jár, ezen sajnos nem lehet változtatni. Ez így van egy kozmetikai szalon alapításánál is.Rengeteg engedélyt, szolgáltatást kell igényelni, be kell szerezni a szükséges eszközöket, fel kell szerelni a szalont. Van, amin nem lehet spórolni, azonban sok mindenen igen, ha a megfelelő helyről szerezzük be. Ide tartoznak a kozmetikai bútorok is: cégünk kedvezőáron kínál kiváló minőségű berendezéseket, melyeket bátran ajánlunk minden szakember részére.

Cégünk nagy választékkal áll rendelkezésére kozmetikai bútorokból. Kínálatunkban talál kezelőágyakat, forgó ülőkéket, sminkszékeket, eszköz- és műszertartókat, nagyítós lámpákat és asztali manikűrös lámpákat is. Az egyik legfontosabb a kozmetikai bútorok terén a kezelő ágykiválasztása. Nálunk beszerezhet fix magasságú, illetve elektromos vagy hidraulikus állítású termékeket is, mindegyik kényelmes a vendégek számára,valamint strapabíró, így hosszú távon is számíthat majd rá. Az, hogy az ügyfélmennyire érzi magát kényelmesen, meghatározó szereppel bír majd a végső véleménye kialakításában is, főleg egy hosszabb kezelés alkalmával. Ezért fontos, hogy a kozmetikai bútorok vásárlásánál ne kizárólag az árat vegyük figyelembe, hanem részesítsük előnyben inkább az ár-érték arányt!

Ha nálunk vásárolja meg új szalonja kozmetikai bútorait, akár jelentős összeget is megspórolhat, amit így további fejlesztésekre fordíthat. Termékeink kedvező ára nem jelenti azt,hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőségüket illetően, mindegyiket tartós,hosszú távú használatra tervezték, biztos lehet benne, hogy sokáig fogják vendégei kényelmét szolgálni.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni termékeinkről, illetve a rendelés menetéről! A honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén készséggel segítünk Önnek mindenben, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa a kozmetikai bútorok beszerzésével kapcsolatban! 


Egészségügyi bútorok: minden, ami a nőgyógyászati rendelőbe kell

A magánrendelőket egyre többen választják betegként, mert úgy érzik, hogy ott maximális figyelmet és magas szakmai kompetenciát kapnak, ezzel együtt pedig profi szolgáltatást is. Ezek a pozitívumok a rendelő berendezésén is tükröződnek, ahol nem elöregedett egészségügyi bútorokkal találkozhatunk,hanem modern, új vagy újszerű berendezésekkel. Ezek is hozzájárulnak ahhoz,hogy a beteg színvonalas ellátásban részesüljön, és ne azt érezze, hogy nem tud élni az alapvető betegjogokkal.

Amennyiben magánrendelőjét szeretné berendezni minőségi egészségügyi bútorokkal,termékeink között garantáltan megtalálja a legjobb modelleket, kedvező árakon.A nőgyógyászati rendelő alapvető egészségügyi bútora természetesen a nőgyógyászati kezelőágy, amin maga a vizsgálatzajlik. Az általunk forgalmazott kezelőágyak többféle kategóriát képviselnek,de mindegyikről elmondható, hogy minden szempontból képesek eleget tenni az elvárásoknak mind az orvos, mind pedig a páciens szemszögéből. Amellett, hogy igényes, korszerű kialakítással és teljes körű felszereltséggel rendelkeznek,ráadásul még a designról sem feledkeztek meg a tervezők. A műbőr bevonattal ellátott egészségügyi bútorok több színben készülnek, tetszés szerint választható a rendelő berendezéséhez illőárnyalat.

A kezelőágyak magassága állítható, a támla dönthető, a vázuk stabil és biztonságos alátámasztást ad a kezelés ideje alatt.Elektromos állíthatóság, rozsdamentes anyagok teszik még komfortosabbá és időtállóbbá ezeket az egészségügyi bútorokat.

Természetesen egyéb egészségügyi bútoroknak is van helye egy nőgyógyászati magánrendelőben, így például jó ha van paraván, ami mögött a páciensek áttudnak öltözni. Egy műszerasztal is hasznos lehet az eszközök számára, valamint egy fellépő zsámoly a kezelőágy könnyebb használatához.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, ha szeretne prémium minőségű egészségügyi bútorokat rendelni tőlünk!

Tartós fodrász bútor kedvező áron?

Azt, hogy a fodrászok a maximumot nyújtsák szolgáltatásaikkal kapcsolatban, nem csupán a szakmai tudás befolyásolja, hanem a szalon környezete is. Egy rendezett,igényes hely több mindent elárul a szakemberről, ráadásul a vendégek sokkal szívesebben is térnek be ilyen szalonba. A rendezett, igényes környezet nélkülözhetetlen elemei a tartós fodrász bútorok. Egyes kereskedésekben ezekért a berendezésekért a szakembereknek mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Ezt nem mindenki engedheti meg magának, legfőképp azok, akik nemrég csöppentek bele a fodrászat világába. Ha Önnek is megbízható fodrász bútorra van szüksége, de kedvező áron szeretne hozzájutni, fedezze fel kínálatunkat!

 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan szeretnének hozzájutni kedvező áron megbízható,tartós fodrász bútorhoz, igyekeztünk a vételárakat ennek megfelelően kialakítani. Ha bennünket választ, nem kell kompromisszumot kötnie olyan fodrászbútorral, ami olcsó, viszont nem egészen ideális. Berendezéseinkkel olyan szalont tud majd kialakítani, kedvező feltételekkel, ami százszázalékban megfelel az igényeknek. Vendégeit is könnyebb lesz meggyőzni, hogy az Önszolgáltatásait válasszák.

Kedvező árú,tartós fodrász bútoraink abban az esetben is megoldást nyújtanak, ha a szalonját felújítja, és a régi berendezések helyére újakat szeretne beszerezni.Egy szalon korszerűsítése gyakran jelentős kiadásokkal jár, azonban berendezéseink megvásárlásával lehetősége van lefaragni az átalakítással járóköltségekből. A színvonalas hajvágó székektől kezdve, a fejmosókon át, egészen az eszközkocsikig mindent beszerezhet tőlünk, egyszerűen és kényelmesen.

 

Várja Ön is igényes, modern környezetben vendégeit: tekintse meg fodrász bútoraink kínálatát, és válassza ki azokat a berendezéseket, amikre szüksége lesz, majd rendelje meg tőlünk! Ha bővebb információkat szeretne megtudni a fodrászbútorokról, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! 


Kezdje nálunk a masszázsszék vásárlást, találja meg új munkeszközét!

masszázsszék

A masszázsnak egyre nagyobb a népszerűsége, mertaz emberek felismerik, mennyit tud adni nekik, és onnantól kezdve szeretnék újra és újra átélni az élményt. A masszázs jótékony hatásaira sosem volt még akkora szükség, mint most, amikor sokan állandó ülést vagy állást megkövetelőmunkakört töltenek be. Nem véletlen, hogy egyes cégek már saját irodai masszőrtis alkalmaznak, akik könnyítenek az alkalmazottak fizikai terhein.

A masszázsszék vásárlás tehát jó befektetés egy olyan szakembernek, aki azt tervezi, hogy nem csupán privát vendégeket fogad vagy házhoz megy egy hordozható masszázsasztallal,de szeretné kibővíteni a szolgáltatásai körét egy hasonló területtel. A masszázsszék vásárlást bonyolítsa le olyan helyen, ahol az igényeinek megfelelő bútorok között tud válogatni és az elképzeléseinek megfelelő modell beszerzésére van lehetőség!

Nem véletlenül létezik masszázságy és -szék is,hiszen a két bútor segítségével két különböző kezelést, illetve szolgáltatást lehet nyújtani a vendégeknek. Aki a masszázsszék vásárlás mellett dönt, máris felveheti a repertoárjába az ülőhelyzetben végzett masszázst is. Ez a fajta masszázs általában rövidebb, a célja a felfrissítés, a váll, a nyak, a hát izmainak lazítása. Ha masszázsszék vásárlás mellett dönt, azt könnyen tudja szállítani és használni is, mert összecsukható,de az asztalhoz képest kisebb helyen is elfér, a masszázst szinte bárhol lelehet folytatni. Válasszon olyan modellt, ami beállítható a vendég magassága és súlya alpján, ami strapabíró, masszív, mégis könnyű és évekig társa lesz a munkájában!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a masszázsszék vásárlást szeretné minél sikeresebben lebonyolítani, és válassza ki új munkaeszközét termékkínálatunkból!Jó ár-érték arányban kínálunk minőségi termékeket masszőrök számára is. A mennyiben jól jönne egy kis szakmai segítség a választáshoz vagy esetleg kérdése van egy-egy termékről, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Mire figyeljen masszázságy vásárláskor?

Azok számára, akik masszírozással foglalkoznak, a legfőbb munkaeszköz egyértelműen a masszázságy. Ezek nélkül el sem lehetne kezdeni a kezeléseket, így azoknak  szakembereknek, akik például tanfolyam után szeretnének közvetlenül masszázzsal foglalkozni, első teendőjüknek mindenképp a masszázságy megvásárlásának kell lennie. Rengeteg típussal találkozhatnak a kínálatban a vásárlók, azonban az óriási választékban könnyedén el lehet veszni, különösen akkor, ha az ember nem tudja, mire kell leginkább figyelni masszázságy vásárlásakor. Ha Ön a közelmúltban végezett tanfolyamot, és szeretné tudni,hogy mire ügyeljen a kiválasztáskor, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon ezzel kapcsolatban!

 

A választékban főként összecsukható és fix masszázságyakkal találkozhat.Már az elején le kell tisztázni, hogy a leendő munkaterülete megköveteli, hogy összecsukható legyen-e a munkaeszköz vagy pedig elegendő lesz a fix ágy. Vannak olyan összecsukható masszázságyak, amelyek kifejezetten gyakori hordozáshoz alkalmasak, ezek általában 8-11 kg súllyal rendelkeznek. Ami efölött van, és összecsukható, inkább a helytakarékosságot szolgálja: például egy 34 kg-os bútort igencsak kellemetlen lenne utaztatni.

 

Nagyon fontos, hogy a masszázságy kiválasztásakor figyelembe vegye a bútorterhelhetőségét, ugyanis a vendégeket rendkívül kockázatos egy olyan ágyra fektetni, ami nem rendelkezik kellő teherbírással. Akár baleset is történhet,ez pedig nem csupán a vendégnek, hanem a szakembernek is kellemetlen. A kínálatunkban acél- és favázas masszázságyakat talál.

 

Bármelyiket is választja, garantáljuk, nem fogják kellemetlen meglepetések érni a megvásárolt masszázsággyal kapcsolatban, ugyanis mindegyik termékünkre jellemző a tartósság és a megbízhatóság. Tőlünk csakis minőségi masszázságyat vásárolhat! Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki azt a bútort, ami megfelel igényeinek, munkakörülményeinek! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!


Profi pedikűrbútor? Válogasson termékeinkből!

A kozmetikai szalonok alapvető szolgáltatásai közé tartozik a pedikűr és a manikűr. A kezek és a lábak ápoltságát szakemberre bízhatja, aki nem szeretne erre időt áldozni a saját fürdőjében. Természetesen az eredmény is profibb lesz, és a fáradtság is kevesebb vele. 

Akinek kozmetikai szalonja van, annak alapvető szükséglet,hogy minőségi kozmetikai bútorokkal rendezzék be az üzlethelyiséget. A kozmetikai bútorokat érdemes alaposan megválogatni, hiszen hosszú távra tervezünk velük, ez igaz a pedikűrbútorokra is.

A pedikűr bútorok kettős céllal készülnek, egyrészt kényelmes ülőhelyet biztosítanak a vendégeknek, másrészt pedig a kozmetikusoknak segítenek, hogy tökéletesen végezzék el a munkájukat. Egy minden szempontból megfelelő pedikűr bútor hozzájárul a munka sikeréhez, és elősegíti a szolgáltatás jobb teljesítését. Ugyanolyan eszköz, mint a körömreszelő, ami nélkülözhetetlen a munkához és a szakmailag tökéletes szolgáltatáskivitelezéséhez.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné megbízható bútoráruházból beszerezni a kozmetikai bútorait! Webshopunkban különféle típusú kozmetikai bútorokat vásárolhat, köztük pedikűrbútorokat is. A pedikűr bútorok mindegyike korszerű szempontok szerint készül, az alapanyaguk tartós, és a váz,valamint a borítás is strapabíró, könnyen tisztítható, nem igényelkarbantartást. A bútorok bizonyos modelljei állíthatóak igény szerint, abba a helyzetbe és magasságba, ami a kezeléshez ideális. Ezekbe a pedikűr bútorokba minden vendégnek kényelmes ülés esik, amíg várakoznak, nem kell feszengeniük. Van köztük kezelőszék, gördíthető asztal, tároló polc és lámpa is!

Az általunk forgalmazott pedikűr bútorok használatával mindenki jól jár. A vendégeinek hosszú távon magas színvonalú szolgáltatást nyújthat, ők pedig visszatérnek oda, ahol pozitív tapasztalatokat szereztek. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és informálódjon a részletekről! Szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást pedikűrbútorainkról!


A kezdéshez is válasszon minőségi kozmetikai bútort!

Jó szakemberre szükség van minden területen, így a szépségiparban is. Sokan keresnek például megbízható kozmetikust, akire rábízhatják a külsejük ápolását.Minden szolgáltatás több részből áll, egyik a másik nélkül nem érvényesülni.Hiába a kiváló szaktudás, ha az eszközök nincsenek meg ahhoz, hogy ezt formába is öntse a kozmetikus és fordítva. Minden induláshoz kell egy jó alap is. Ha Ön saját kozmetikát tervez indítani, méghozzá a közeljövőben, akkor a berendezés összeválogatását mindenképpen az első helyre tegye!


A kozmetikai bútorok alkotják az alapját a kozmetikai szalonnak. Ezeken, ezek használatával történik ugyanis a varázslat.A szalonba érkező vendégeknek nem lehet színvonalas szolgáltatást nyújtani színvonalas bútorok és berendezések nélkül. Az alapfelszerelés körülbelül mindenhol ugyanazokból a kozmetikai bútorokból áll, amik a szalon berendezését alkotják. Attól függően, hogy a kozmetikai szalonban pontosan milyen szolgáltatások működnek, szükség lehet manikűrhöz, illetve pedikűrhöz, műköröm építéshez is bútorokra, de fodrászati tevékenységhez, vagy arc-, illetve testkezelésekhez is.


Keressen fel minket bizalommal, ha még nincs meg az új szalon berendezése, és vásároljon minőségi kozmetikai bútorokat webáruházunkból! Gazdag választékkal várjuk a kozmetikai bútorokból is, amiket kedvező árakon kínálunk vásárlóinknak. Számos termékünk időnként az eredeti árához képest olcsóbban is megvásárolható, ezért mindenképpen érdemes rendszeresen felkeresni a weblapunkat. Kezelőágyak, ülőkék és székek, lámpák és tárolók  egyaránt a széles termékkínálat részét képezik.


Dolgozzon olyan kozmetikai bútorokkal, amiket elég egyszer megvásárolni, és aztán évekig lehet rájuk hagyatkozni anélkül,hogy túlságosan korán le kellene cserélni őket! Ültesse vendégeit kényelmes kezelőszékbe, világítson nagyítós és állítható lámpával, szerezzen be egységesés sokoldalú berendezést az új szalonba, hogy új vendégeire is jó benyomást tehessen!

A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk, és ismerje meg kozmetikai bútorainkat!


Álmodja újra a rendelőjét– nálunk minden szükséges egészségügyi bútort megtalál!

egészségügyi bútorok

Az első benyomás a legfontosabb, különösen igaz ez, ha az ember egészségéről van szó; egy csinos, tiszta, és jól felszerelt váróteremből a legtöbben már hosszútávú következtetéseket vonnak le az egészségügyi szolgáltatás minőségéről is. Különösen fontos ez a helyiség, hiszen talán a legtöbb időt itt töltjük el, a várakozás izgalma itt tetőzik be, bőven van időnk minden négyzetcentimétert jól megfigyelni, egy régi kopott várótermi szék,vagy pad sokszor diszkomfortérzetet kelt bennünk. Ezért a megfelelő minőségű,és elrendezésű egészségügyi bútorok kiemelkedő szerepet kapnak már itt, az előtérben is.


Nincs ez másként a kezelőhelyiségben sem, kezdve a vizsgálatra való felkészüléssel, amihez, ha a ruházat levételével jár,mindenképpen érdemes beszerezni egy, vagy több paravánt, ahol a pácienskényelmesen előkészülhet anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát. Ez apróságnak tűnhet, mégis az ilyen apróságok teszik sokkal stresszmentesebbé a vizsgálat előtti időszakot, az ilyen kis figyelmességek jelentősen befolyásolják az emberek komfortérzetét is.


A vizsgálóágy a másik sarkalatos pont az egészségügyi bútorok terén, hiszen könnyen megközelíthetőnek és kényelmesnek kell lennie. Szerencsére már rengetegvariáció közül lehet választani, ami nemcsak a már-már alapvetőnek számítómagasság állíthatóságban merül ki, de emellett már kapható állítható magasságú és emellett összecsukható vizsgálóágy is, amivel egy kisebb rendelőben meghatározó mennyiségű helyet lehet spórolni egy egészségügyi bútorral. Állíthatóság szempontjából megkülönböztetünk elektromos állítású egészségügyi bútort,és favázas, manuális állításút.


Ha bármilyen kérdése merült fel az egészségügyi bútorokkal kapcsolatban, vagy, ha nem tudja pontosan,hogy miből milyen fajtára lesz szüksége az optimális helykihasználáshoz és a pácienselégedettség maximalizálásához, keressen bennünket megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk! 


Szalont nyit? A tetováló bútorokat szerezze be tőlünk! 

tetováló bútorok

Sok tetováló gondolkodik saját szalon nyitásán, és egyesek közülük ezt meg is tudják valósítani. Ilyenkor gondoskodni kell a megfelelő bútorzat beszerzéséről, a kérdés csak az, hogy honnan lehetne minden szükséges berendezést egy helyről megvásárolni?Ha Ön is szalont szeretne nyitni, és igényes bútorokkal rendezné be a helyet,fedezze fel tetováló bútoraink kínálatát!

 

Tetováló bútoraink választékában mindent megtalál, amire szüksége lesz a szalonban. Berendezéseink igényesek, korszerűek,amik hosszú távon kiszolgálják Önt a munkájában. Tetováló bútorainkat könnyű tisztítani, speciális szereket ehhez nem igényelnek, ennek köszönhetően mindig kifogástalan körülményekkel várhatja vendégeit.

 

Ha már régóta működtet tetováló szalont, abban az esetben is érdemes elgondolkoznia a bútorzat lecserélésén, hiszen az elhasználódott, öreg tetováló bútorok jelentős mértékben rontják a szalon összképét.

 

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a tetoválóbútorokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!
Milyen kozmetikai bútorokra lesz szükség a szalonban?

kozmetikai bútorokEgy kozmetikai szalon berendezése nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolná az ember. Számtalan eszköz szükséges ahhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat, a megfelelő kezelést kapják, és hogy a szakember problémamentesen végezhesse a munkáját. Nézzük, melyek azok a kozmetikai bútorok, amiket mindenképp érdemes beszerezni!

A kozmetikai bútorok közül talán a legfontosabbak a kezelőágyak. Ezen foglalnak majd helyet a vendégek, ezért a kiválasztást jól meg kell fontolni. Nagyon sokféle létezik,célszerű jól átnézni a kínálatot. Nem szabad megfeledkezni a megfelelővilágításról, vagyis a nagyítós lámpáról sem, amelyet az ágy mellé kell helyezni. A kozmetikus a forgó ülőkéről fog dolgozni, ez lehet háttámlás vagy támla nélküli, de akár ergonomikus is. A kozmetikai bútorok közül fontos szerepet töltenek be a különböző eszköztartók és műszerkocsik is. Vannak kisebbek, nagyobbak, ezek vásárlását sem szabad elkapkodni.

Kozmetikai bútorokat keres?Forduljon hozzánk bizalommal, szerezzen be mindent egy helyről, kedvező áron!

Facebook
Youtube
Blogger
Telefon: +36 30 360 1769
E-mail: metalbutor@gmail.com