Menü
Your Cart

Bőrradírok

Cikkszám: 5604
Citrus Cukorradír: kézre, lábra és testre egyaránt alkalmazható.2 IN 1: Bőrradírozás + táplálás – Argán olajjal!Közepes szemcsézet – erősebb hámlasztásCitrus illatú cukorradír barnacukorral. Egy lépésben végzi el a bőrradírozást, és a bőrápolást. Eltávolítja a bőr elhalt hámrétegét, majd oliva-..
3,590 Ft
Nettó ár:3,590 Ft
Cikkszám: 5600
Kókusz illatú cukorradír: kézre, lábra és testre egyaránt alkalmazható.2 IN 1: Bőrradírozás + táplálás – Argán olajjal!Finom szemcsézet – kíméletes hámlasztásCukorradír – Kókusz: kézre, lábra és testre egyaránt alkalmazható.2 IN 1: Bőrradírozás + táplálás – Argán olajjal!Finom szemcsézet – kíméletes..
3,290 Ft
Nettó ár:3,290 Ft
Cikkszám: 5602
Élénkítő, vitalizáló és nyugtató hatású.Nagyon apró, finom szemcséjű borostyánkő őrleménnyel kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket.Javul a bőrlégzés,élénkül az anyagcsere, a helyi szövetektöbb tápanyagokhoz jutnak, a bőr feszesebb, rugalmasabb, egészségesebb lesz.Használata után jobban szív..
2,290 Ft
Nettó ár:2,290 Ft
Cikkszám: 5601
Élénkítő, vitalizáló és nyugtató hatású. Nagyon apró, finom szemcséjű borostyánkő őrleménnyel kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket. Javul a bőrlégzés,élénkül az anyagcsere, a helyi szövetektöbb tápanyagokhoz jutnak, a bőr feszesebb, rugalmasabb, egészségesebb lesz. Használata után jobban s..
3,400 Ft
Nettó ár:3,400 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.