Menü
Your Cart

Festékek, színelőhívók

Cikkszám: 476
3%-os színelőhívó krém a RefectoCil szempilla- és szemöldökfestékek aktiválásához. A krém használatával a munka komfortosabbá, a színező elegy kikverése pedig pontosabbá tehető.Használat: Nyomj ki 2cm-t a használni kívánt RefectoCil festékből a keverőedénybe és adj hozzá 4cm RefectoCil 3%-os színelő..
1,999 Ft
Nettó ár:1,999 Ft
Cikkszám: 475
Kizárólag szakmai felhasználásra!3%-os színelőhívó oldat a RefectoCil szempilla- és szemöldökfestékek aktiválására. Használatával a szempilla és szemöldök szálak kutikulája megnyílik, a festékek pigmentanyagai mélyen a szálakba szívódnak fel.Használat: Nyomj ki 2cm-t a használni kívánt RefectoCIl fe..
1,499 Ft
Nettó ár:1,499 Ft
Cikkszám: 470
Kizárólag szakmai felhasználásra!A RefectoCil klasszikus fekete szemfesték tartósan színezi be a szempillákat, így kihangsúlyozva a pillák teljes hosszát. Használata után a tekintet nyitottabb és kifejezőbb lesz. Ajánlott festett fekete haj esetén a szemöldök színezésére is a teljes színharmóni..
2,499 Ft
Nettó ár:2,499 Ft
Cikkszám: 472
Kizárólag szakmai felhasználásra!A RefectoCil gesztenybarna szempilla- és szemöldökfesték ajánlott barna, gesztenyebarna vagy festett vörös haj esetén. Kimondottan a természetes színeket kedvelőknek ajánlott. Világosbarna alap szín esetén intenzívebb, közép vagy sötétbarna alapszín esetén lágyabb sz..
2,499 Ft
Nettó ár:2,499 Ft
Cikkszám: 471
Kizárólag szakmai felhasználásra!A RefectoCil natúr sötétbarna szempilla- és szemöldök festék természetes barna árnyalatot kölcsönöz a szemöldöknek. Szempilla festésére is ajánlott a természetes mégis kifejező tekintet érdekében. KIválóan keverhető a RefectoCil No3.1 világosbarna festékkel.Termékjel..
2,499 Ft
Nettó ár:2,499 Ft
Cikkszám: 473
Kizárólag szakmai felhasználásra!A RefectoCil világosbarna szempilla- és szemüldök festék használata ajánlott világsbarna és szőke haj esetén a szemöldök diszkrét színezésére. Kiváló fedőképességének köszönhetően a szőke szálakat is tökéletesen befogja. Keverése ajánlott a RefectoCil No.3 barna szem..
2,499 Ft
Nettó ár:2,499 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.