Menü
Your Cart

ARKADA termékek

Ki veheti igénybe a szakmai kedvezményt?


Folyamatban lévő vagy már végzett lábápoló szakamber, aki regisztrált OKJ-s intézménynél szerzett bizonyítványt vagy folyamatban lévő szerződéssel rendelkezik.


Webáruházban már regisztráltak teendői:


Azon szakemberek, akik már regisztráltak webáruházunkban csak annyi dolga van, hogy  bizonyítványát vagy szerződését elküldi e-mail címünkre szkennelt vagy fényképezett formában. E-mail címünk: metalbutor@gmail.com


Webáruházunkban még NEM regisztráltak teendői:


Regisztrálni webáruházunkban, majd elküldeni bizonyítványát vagy folyamatban lévő szerződését a metalbutor@gmail.com e-mail címünkre.

Az e-mail elküldése után válasz e-mailt fogunk küldeni, melyben megírjuk, hogy sikeres volt szakmai regisztrációja, a következő belépésnél már a szakmai árakat fogja látni egyes termékeinknél.


Milyen termékekre érvényes a szakmai kedvezmény?


A szakmai kezdvezmények ARKADA, Fusspunkt, Sanamed, Imperial Feet és egyes csiszolósapkákra érvényes.

Cikkszám: arkada08ola
Az Arkada 08 olaja felerősíti az Arkada krém hatását. Használatával segítjük a köröm és a bőr regenerálódását.Gombaellenes és antibakteriális hatású. Pseudomonas baktéruim fertőzés kezelésére is alkalmas.Önállóan és az Arkada TC16 szérummal is használható termék a láb és a kéz körmökön és bőrön egya..
8,290 Ft
Nettó ár:8,290 Ft
Cikkszám: 0803
Arkada 08 olaj 3 darabos kiszerelésben...
23,000 Ft
Nettó ár:23,000 Ft
Cikkszám: 148081
Mindennapi használatra lábon és kézen egyaránt.Gyors felszívódású, könnyed krémLégmentes adagoló.Vírusok és gombák ellen véd.Összetevők: Kollagén - erősíti, regenerál, javítja a bőr rugalmasságát és állapotát.Teafaolaj - antibakteriális, vírus - és gombaölő, felgyorsítja a szövetek regenerációs..
8,490 Ft
Nettó ár:8,490 Ft
Cikkszám: arkadakrem450ml
A természetes, aktív összetevőkön alapuló Arkada krém rendkívül innovatív termék. A sarok, a kéz, a könyök és a térd repedt bőrére ajánlott használni. Egyedülálló, intenzív olajozó tulajdonságú összetételű, összetevői többek között lanolin, béta-glükán, mandulaolaj, teafaolaj, oregánó olaj, zsályaol..
16,350 Ft
Nettó ár:16,350 Ft
Cikkszám: arkadakrem70gr
A természetes, aktív összetevőkön alapuló Arkada krém rendkívül innovatív termék. A sarok, a kéz, a könyök és a térd repedt bőrére ajánlott használni. Egyedülálló, intenzív olajozó tulajdonságú összetételű, összetevői többek között lanolin, béta-glükán, mandulaolaj, teafaolaj, oregánó olaj, zsályaol..
5,700 Ft
Nettó ár:5,700 Ft
Cikkszám: 63217
Arkada krém, kollagénes balzsam – A SZÁRAZ BŐR REGENERÁLÁRA ÉS GOMBÁVAL, BAKTÉRIUMMAL FERTŐZÖTT BŐRREEz a rendkívül hatékony, intenzív újjáépítő és olajozó tulajdonságokkal rendelkező termék nyugtatja a nagyon száraz és sérült bőrt, javítja védőrendszerét.  Érzékeny, sérült, repedt és erősen de..
450 Ft
Nettó ár:450 Ft
Cikkszám: arkadaprimer
A körömlemez zsírtalanítására szánt termék.Tökéletesen előkészíti a köröm felületét az Arkada módszer használata előtt...
4,800 Ft
Nettó ár:4,800 Ft
Arkada sablon (10 db-os)
Nincs készleten
Cikkszám: 7412
Köröm és bőr védő, regeneráló szérum gél– természetes halkollagén 15% – a bőr regenerációjáért, táplálásáért és rugalmasságáért felelős és gyorsabb sebgyógyulásért – teafaolaj 0,5% – antiszeptikus és antibakteriális hatású.  A fertőző organizmusok mindhár..
7,990 Ft
Nettó ár:7,990 Ft
Tételek: 1 - 12 / 19 (2 oldal)
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.