Gyantamelegítők, gyantapatronok, kellékek


Gyantamelegítők, gyantapatronok, kellékek

Gyantapatronok

Gyantapatronok, melegítő gépek és minden egyéb kellék, ami a hatékony szőrtelenítéshez szükséges, hogy a legjobbat tudja nyújtani vendégeinek!

A szőrtelenítés egyik legnépszerűbb módszere a gyantázás, amivel sokan megpróbálkoznak otthon, de még többen bízzák szakemberre a feladatot. Ha Önnek is fontos, hogy vendégei elégedetten távozzanak a kezelés után, ne csak a különféle technikák elsajátítására fektessen hangsúlyt, hanem a gyantázás eszközeit is gondosan válogassa össze!

A patronos változat a gyantázás legkedveltebb formája, melynek kulcsa értelemszerűen maga a gyantapatron. Ez ma már számtalan variációban kapható, és fontos tudni, hogy a termékpaletta különböző színei eltérő összetételt jelölnek. Nézzük a leggyakrabban használt változatokat!

•    A sárga színű, natúr gyantapatron a legalapvetőbb verzió, ami univerzálisan használható az összes bőrtípushoz.
•    A kék színű, azulénes változat nyugtató hatású, segítségével csökkenthető a bőrpír kialakulásának esélye.
•    A világoskék színű, aloe verás gyantapatron gyulladásgátló, nyugtató és regeneráló hatású, minden bőrtípushoz használható.
•    A pink színű, titánoxidos verzió erős szőrzetre, illetve kifejezetten érzékeny bőrre ajánlott, segítségével kevésbé fájdalmassá tehető a szőrtelenítés.

Összetételük mellett méretükben is különböznek egymástól a gyantapatronok, ebből a megközelítésből pedig a görgőfejekhez kell igazodni. Ám nem a patronos az egyetlen típus, kaphatóak gyanták ezen felül konzerv, korong és gyöngy formában is. A lényeg mindegyiknél az optimális hőmérséklet, melyhez gyantamelegítő gép használatára van szükség. A készülék kiválasztását természetesen az alapanyaghoz kell igazítani, hiszen a különböző gyanta típusok egészen más gyantamelegítő használatát követelik meg. Szükség lehet mindezen felül gyantapapírok használatára, és nem maradhat el a lemosó, illetve ápoló készítmények alkalmazása.

Ha Ön is szeretne professzionális eszközöket használni a gyantázáshoz, fedezze fel termékkínálatunkat, melyben mindent megtalál! Amennyiben rutinos szakemberként már tudja, hogy mire van szüksége, rendeljen bátran, ha pedig bizonytalan, hogy melyik gyantapatron vagy gyantamelegítő a legjobb választás Önnek, kérje bátran segítségünket!

Facebook
Youtube
Blogger
Telefon: +36 30 360 1769
E-mail: metalbutor@gmail.com