Kezelőgépek

Kezelőgépek

Szállítási díjak: 0-5 kg-ig - bruttó 2.000 Ft

                           5-15 kg-ig - bruttó 2.500 Ft


BÚTORRENDELÉS ESETÉN EGYEDI ÁRAT ALKALMAZUNK!


Nagyobb megrendelés esetén egyedi szállítási költséget kalkulálunk, melyről kérhet előzetes árajánlatot!

Kezelőgépek széles kínálatával várjuk ügyfeleinket! 

kezelőgépek

Kezelőgépek, minőségi kivitelben, online rendeléssel, kedvező áron, fejlessze velünk a vállalkozását!

Ahhoz, hogy a kozmetikusok, műköröm építők a legjobbat nyújthassák vendégeiknek, nem csupán kellő tudással kell rendelkezniük saját szakterületükről, hanem megbízható, minőségi kezelőgépekre is szükségük van. Manapság a szalonokból nem hiányozhatnak például a különböző arc és testkezelő gépek, és az UV manikűrös lámpák sem. Bármilyen igényről is legyen szó, webáruházunkból beszerezheti a megfelelő kezelőgépet a munkájához!

A szakembereket a kezelőgépek széles kínálatával várjuk, ahol nagy eséllyel minden kozmetikus, műköröm építő megtalálhatja a számára ideális készüléket. A választékban a kor és a szakmai követelményeknek megfelelő berendezéseket biztosítjuk, amikkel nem jelenthet kihívást minőségi szolgáltatásokat kínálni. A magas színvonal a vállalkozás jó hírnevét szolgálja, ezért mindenképp érdemes beruházni megbízható kezelőgépekre. A professzionális körülmények meg fogják győzni a vendégeket arról, hogy érdemes volt az adott szakemberhez fordulniuk, így a jövőben is szívesen vissza fognak térni a szalonba. Bármelyik kezelőgép is kerül kiválasztásra, garantáljuk, hogy a vásárlók maximálisan elégedettek lesznek a termékekkel. Az eszközök használatát nagyon könnyű elsajátítani, és a legjobb, hogy hosszú éveken át kiszolgálják a szakembereket. Biztonságosak, alkalmazásuk kényelmes, minden olyan elvárásnak megfelelnek, amik felmerülhetnek a vásárláskor.

Legyen szó szolgáltatás bővítésről, fejlesztésről, nálunk mindig megéri kezelőgépet vásárolni! Webáruházunkban bármikor, bárhonnan leadhatja a rendelését. Nem kell kapkodnia, és a nyitvatartás miatt idegeskednie, így a kényelemért is érdemes minket választani. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, webshopunkban nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi termékekért. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Facebook
Youtube
Blogger
Telefon: +36 30 360 1769
E-mail: metalbutor@gmail.com