Menü
Your Cart

Szállítási információk

A termék/ termékek szállítási költségéről minden esetben értesítést küldünk a megrendelőnek a rendelés visszaigazolásakor!

Szállítási díjak: 0 Ft - 18.000 Ft - 1.990 Ft

                           18.001 Ft - 28.000 Ft - 1.690 Ft

                           28.001 Ft - 34.999 Ft - 1.390 Ft 

                           35.000 Ft felett INGYENES* 


*BÚTORRENDELÉS ESETÉN EGYEDI ÁRAT ALKALMAZUNK! Olyan bútorokra, melyek meghaladják a 40 kg-ot vagy összeszerelt állapotban küldjük vagy túlméretesek az ingyenes szállítás nem vonatkozik. Viszonteladó partnerekre az ingyenes szállítás nem vonatkozik!


Azon termékek esetében, melyeknél a webáruház nem számol automatikusan szállítási költséget, a szállítási költség a szállítási cím függvényében kerül kiszámításra. Ilyen termékek esetében kérhet előzetes árajánlatot a szállítási költséget illetően.  Ilyen termékek esetében a vételárát előutalással kérjük kiegyenlíteni, mivel a kiszállító cég utánvétes fizetést nem kezel! Ezen termékcsoportba tartozó termékek jellemzően nem dobozban kerülnek átadásra, súlyuk elérheti a 80+ kilogrammos kategóriát.


Nagyobb megrendelés esetén egyedi szállítási költséget kalkulálunk, melyről kérhet előzetes árajánlatot!


A termék várható szállítási napjáról előzetesen információt adunk e-mailben vagy telefonon, ha Önnek nem megfelelő a szállítási nap, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!Futárszolgálat szállítási rendje: minden munkanap 8-17 óráig.


A termékek vételárát futárszolgálatos kiszállítás esetén előutalással vagy készpénzben egyenlítheti ki.


A megrendelés személyes átvételére is van lehetőség a 1107. Budapest, Barabás utca 33. szám alatt hétfőtől-péntekig  9-16 óráig. Személyes átvételi szándékát kérjük előre jelezze felénk és a megrendelt termékeket összekészítjük. Személyes átvétel esetén előutalásos, bankkártyás  vagy készpénzes fizetési módot tudunk elfogadni.


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.