Busch gyémánt fréz buzogány

Busch gyémánt fréz buzogány

A Busch buzogány gyémánt fréz a gépi pedikűr végzésekor a talpon és a sarok részen lévő bőrkeményedések, az ujjbegyeken, a köröm környékén lévő bőr kezelésére, kombinált pedikűrnél a bőr finomítására, megvastagodott körmök vékonyítására ajánlott.

Használható száraz, porelszívós pedikűrgéphez és vizes pedikűrgéphez.

Ujjháton, ujjközben, talpon, tenyéren, sarkon, köröm környékén lévő bőrkeményedések, bőrkérgesedések eltávolítására ajánlott fréz.

A gépi pedikűr eszközei a frézek, marók. Speciális kialakításuk, anyaguk lehetővé teszi, hogy a lábon minden pedikűrös tevékeny géppel is elvégezhető legyen.

Más formájú és erősségű frézeket kell használni a különböző típusú bőrkeményedések, tyúkszemek eltávolításához, sarok repedések kezeléséhez, más frézeket, marókat kell használni a benőtt körmök, a befelé forduló körmök, a megvastagodott körmök, a gombás körmök, deformált körmök rövidítéséhez, formázásához, vékonyításához.

A speciális vizes vagy porszívós pedikűrgép megkönnyíti a pedikűrös munkáját. Gépi pedikűr és a gépi manikűr után minden használt frézt megfelelő fréz fertőtlenítő folyadékban fertőtleníteni kell.

  • Megtekintés: 167
  • Cikkszám: 8230
  • Készlet információ: Készleten
0 Product(s) Sold
  • 6 990 Ft
Facebook
Youtube
Blogger
Telefon: +36 30 360 1769
E-mail: metalbutor@gmail.com