Szállítási információk

A termék/ termékek szállítási költségéről minden esetben értesítést küldünk a megrendelőnek a rendelés visszaigazolásakor!


A szállítást a Mixpakk futárszolgálattal, saját teherautós szállítással vagy külsős szállítócég bevonásával oldjuk meg.
A szállítási költség számítása súly, terjedelem illetve csomagszám /cím alapján kerül kiszámításra.


Azon termékek esetében, melyeknél a webáruház nem számol automatikusan szállítási költséget, a szállítási költség a szállítási cím függvényében kerül kiszámításra. Ilyen termékek esetében kérhet előzetes árajánlatot a szállítási költséget illetően.  Ilyen termékek esetében a vételárát előutalással kérjük kiegyenlíteni, mivel a kiszállító cég utánvétes fizetést nem kezel! Ezen termékcsoportba tartozó termékek jellemzően nem dobozban kerülnek átadásra, súlyuk elérheti a 80+ kilogrammos kategóriát.


Nagyobb megrendelés esetén egyedi szállítási költséget kalkulálunk, melyről kérhet előzetes árajánlatot!


A termék várható szállítási napjáról előzetesen információt adunk e-mailben vagy telefonon, ha Önnek nem megfelelő a szállítási nap, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!Futárszolgálat szállítási rendje: minden munkanap 8-17 óráig.


A termékek vételárát futárszolgálatos kiszállítás esetén előutalással vagy készpénzben egyenlítheti ki.


A megrendelés személyes átvételére is van lehetőség a 1107. Budapest, Barabás utca 33. szám alatt hétfőtől-péntekig  8-16 óráig. Személyes átvételi szándékát kérjük előre jelezze felénk és a megrendelt termékeket összekészítjük. Személyes átvétel esetén előutalásos vagy készpénzes fizetési módot tudunk elfogadni.